0047 928 297 49 info@storjordnp.no

Bli kjent med næringslivet

Storjord Næringspark ønsker å bidra til å markedsføre lokale bedrifter samt å utvikle et regionalt samarbeide på tvers av virksomheter hvor bedrifter samarbeider og utfyller hverandre.

Storjord Næringspark AS eier ett næringsbygg på Storjord med ledige kontorplasser som kan tilpasses både enkeltpersoner eller mindre virksomheter. Vi har allerede 3 bedrifter på plass i bygget som også ønsker andre velkommen. Wifi og internett er tilpasset næringslivformål.

Kontakt: 0047 928 287 49

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger mer info. Har du behov for næringslivstjenester, anbefaler vi deg også å gå inn på driftstorget.no som er en markedsplass for lokalt næringsliv.

Storjord Servicehandel

inngangsparti dagligvarebutikk

Storjord Servicehandel har både butikk og drivstoffstasjon på Storjord. Butikken har et bredt utvalg av dagligvarer samt en mindre avdeling for fiske og friluft. Du finner også utstyr til kjøkken samt med mest nødvendige av skruer, spiker, drivstoff til motorsag mv, så vi er både en moderne butikk og også en «landhandel». Du finner «Post i butikk», apotekervarer og også Lotto og tipping hos oss, så her kan vi bistå med det meste. Er det noe vi ikke har, så spør våre ansatte. Vi skaffer det meste innenfor vårt normale produktspekter.

Taste Of North AS

sortiment fiskeprodukter

Lutefisk – Klippfisk – Laks – Røkelaks – Lofotsushi – Snacksprodukter – Boknafisk – Hundeprodukter

Taste Of North er i dag en av landets største lutefiskprodusenter, med høy produksjonskapasitet både på fersk og frossen lutefisk. Du finner flere av våre produkter i butikkhyllene hos de store og kjente butikkjeder over hele landet.

Gå til www.tasteofnorth.no for mer informasjon.

Soltun Blomster

drivhus på gartneri

Soltun Blomster er et gartneri som ligger på Storjord i Tysfjord, med avkjøring til Østvik. (like før du kommer til Bognes).
Her har vi utsalg av:

  • Sommerblomster
  • Pyntekrukker
  • Pyntefigurer
  • Jord og gjødsel
  • Plen frø
  • + mye mer

Kom gjerne innom. Vi gir gjerne råd om hagestell og planting i krukker og hva som egner seg på kirkegård.

Tysfjord Turistsenter

Hotell sett ovenfra

Tysfjord Turistsenter kan tilby moderne hotellrom med alle bekvemmeligheter. Hotellet har også kurs-og konferansesaler, sauna og en stor og trivelig resepsjon med åpen peis hvor ilden flammer store deler av døgnet. Anlegget ligger malerisk til ved den idylliske Storjordpolden med utsikt mot Norges nasjonalfjell Stetind. Like ved finnes noen av verdens vakreste helleristninger.

For mer informasjon om hotell, overnattingstilbud og aktiviteter, gå inn på www.Tysfjord-turisenter.no.

Øyvind Johansen Maskin

Traktor i garasje

Øyvind Johansen Maskin AS sine hovedvirkeområder er sommer og vintervedlikehold av kommunale og fylkeskommunale veier, allsidig anleggsvirksomhet for kommune, vegvesenet, underentreprenør til hovedentreprenør og private. Vi utfører og tjenester for jord og skogbruk som f.eks. bygging av skogsveier, rundballepressing, grøfting av dyrka mark og transport av grovfor m.m. Vi driver og med salg og service av Panasonic varmepumper,
og har 3 autoriserte ansatte på montasje og service/vedlikehold.

Gå til www.ojmaskin.no for mer informasjon.

Petas-Design

dataskjermer og kontorpult med kontor rekvisita

Nettsider · Trykksaker · Logoer · Foto

Petas Design tilbyr stilsikker utforming innenfor trykte og digitale medier. Design for profilering og markedsføring som er nøye gjennomtenkt med krav til høy kvalitet. Mangfoldig, målgruppe-orientert og passende. Jeg tilbyr utvikling av konsept samt utforming og realisering av f.eks:
Nettsider · Logoer · Brosjyrer · Reklame · Annonser · Plakater · Skilt · Emballasje · Forretningspapirer · Kataloger · CD-Cover · Interaktive løsninger · Fotografering · Film · Profilartikler · Bøker · m.m.

Gå til www.petas-design.com
for mer informasjon. 

Nordlaks

Fiskebåt ved merder

Nordlaks er et av Norges største havbrukskonsern. Vår hovedvirksomhet er produksjon, foredling og salg av laks og regnbueørret. Vi er et helintegrert selskap som har kontroll på hele verdikjeden, fra stamfisk, rogn, smolt, matfisk og produksjon av ferdige produkter, til distribusjon og salg.

Nordlaks er en bedrift med sterk lokal forankring. Samtidig som vi er opptatt av å bidra i lokalsamfunnet, må vi ha blikket rettet utover. Det aller meste av vår produksjon eksporteres, og vi distribuerer vår laks og ørret over hele verden.

Gå til www.nordlaks.no for mer informasjon.

Tysfjord Begravelsesbyrå

likbiler foran garasje

Vårt firma utfører alle tjenester i forbindelse med dødsfall, og er tilgjengelig døgnet rundt på våre telefonnummer 995 02 717/970 61 725. Tysfjord Blomster og Begravelsesbyrå leverer og blomster til de fleste anledninger.Vi er 3 medarbeidere i byrået, og holder til i nye lokaler på Storjord, ca 6 km fra Bognes ferjeleie i Tysfjord Kommune.

Gå til www.tbob.no for mer informasjon.

Elektroterm Nordsalten

elektriker utstyr på et bord

Elektroterm Nordsalten As er en elektroentreprenør bedrift med base på Storjord i Hamarøy. Bedriften ble etablert i 2015.

Bedriften er registrert og godkjent elektroinstallatør, og er også sertifisert for elektrotermografi og  elkontroll av bolig og nærings bygg. Bedriften har også lang erfaring fra industriautomasjon. Vi er og behjelpelig med renovering av elanlegg og sikringstavler. Vi tar gjerne på oss oppdrag med dimensjonering og montasje elbilladere og 230 Volts solcellepakker til hytter og fritidsboliger.

Kontaktperson Leif Harald Olsen
Adresse: Storjord Næringspark AS, 8275 Storjord i Hamarøy

Tlf +47 977 90 768
Epost: elektroterm@storjordnp.no

 

 

 

monicas tradisjonsbakeri

sagbruk

Lokalproduserte bakevarer. Håndverksbakeri med fokus på tradisjon og kvalitet. Lett tilgjengelig i en hektisk hverdag. Vi kjører ut bestillinger 1-2 ganger i uken på Hamarøy. Småbakst og brød. Lokale på Storjord for direktesalg fra bakeriet.

Kontakt:
954 831 51
info@tradisjonsbakeriet.no

Gå til www.tradisjonsbakeriet.no for mer informasjon.

Ajvan Økonomi AS

dataskjerm på kontorpult

Regnskapsførsel inkl. prosjekt og avdeling – Lønn inkl. ansvar for lovpålagte rapporter -Rådgivning, inkl. omdanning, avvikling mm -Ligning og årsoppgjør – Fakturering og purring – Rapportering med kommentarer – Systemutvikling og programmering

Kontakttelefon 75 77 11 33
Adresse: Storjord Næringspark AS, 8272 Storjord i Hamarøy

Gå til www.ajvan.no for mer informasjon.

Bognes Veikro

reklameskilt Bognes veikro

Veikroa ligger på Bognes fergested. Du kan enten få servering inne i hyggelige lokaler eller velge takeaway. Her kan du kaffe,mineralvann, softis og enklere middagsretter. Rask og effektiv servering for deg som vil ha litt påfyll mens du venter på neste ferge

 

kalviksaga ans

sagbruk

Bandsag/høvleri. Leverer villmarkspanel, laft, reisverk, innvendig/utvendig panel og skjærfjøler på bestilling.

Kalviksaga, Roar Hveding,
Tlf: 95 04 43 21
kalviksaga@gmail.com.

Tysfjord Marine Farm AS

fjord

Tysfjord Marine Farm AS er nylig tildelt 2 akvakulturlisenser for torsk i Tysfjord. Selskapet skal bidra til å sikre råstofftilgang til Taste og North.