Bli kjent med næringslivet

Storjord Næringspark ønsker å bidra til å markedsføre lokale bedrifter samt å utvikle et regionalt samarbeide på tvers av virksomheter hvor bedrifter samarbeider og utfyller hverandre. I løpet av høsten vil vi starte opp arbeidet med utvikling av en næringsstrategi for regionen hvor vi vil invitere lokale bedrifter til å delta sammen med kommune/fylkeskommune/sametinget/Innovasjon Norge. Vår arbeidshypotese er at vekstpotensialet er størst innenfor havbruk og turisme.

Ønsker du din bedrift presentert på vår side, så ta kontakt med oss.

Storjord Servicehandel

joker-storjord

Storjord Servicehandel har både butikk og drivstoffstasjon på Storjord. Butikken har et bredt utvalg av dagligvarer samt en mindre avdeling for fiske og friluft. Du finner også utstyr til kjøkken samt med mest nødvendige av skruer, spiker, drivstoff til motorsag mv, så vi er både en moderne butikk og også en «landhandel». Du finner «Post i butikk», apotekervarer og også Lotto og tipping hos oss, så her kan vi bistå med det meste. Er det noe vi ikke har, så spør våre ansatte. Vi skaffer det meste innenfor vårt normale produktspekter.

Taste Of North AS

Taste of North reklame

Lutefisk – Klippfisk – Laks – Røkelaks – Lofotsushi – Snacksprodukter – Boknafisk – Hundeprodukter

Taste Of North er i dag en av landets største lutefiskprodusenter, med høy produksjonskapasitet både på fersk og frossen lutefisk. Du finner flere av våre produkter i butikkhyllene hos de store og kjente butikkjeder over hele landet.

Gå til www.tasteofnorth.no for mer informasjon.

Soltun Blomster

blomst

Soltun Blomster er et gartneri som ligger på Storjord i Tysfjord, med avkjøring til Østvik. (like før du kommer til Bognes).

  • Her har vi utsalg av:
  • Sommerblomster
  • Rosenbusker
  • Pyntekrukker
  • Pyntefigurer
  • Jord og gjødsel
  • Plen frø
  • + mye mer

Kom gjerne innom. Vi gir gjerne råd om hagestell og planting i krukker og hva som egner seg på kirkegård.

Tysfjord Turistsenter AS

Storjord i Tzsfjord flybilde

Tysfjord Turistsenter kan tilby moderne hotellrom med alle bekvemmeligheter. Hotellet har også kurs-og konferansesaler, sauna og en stor og trivelig resepsjon med åpen peis hvor ilden flammer store deler av døgnet. Anlegget ligger malerisk til ved den idylliske Storjordpolden med utsikt mot Norges nasjonalfjell Stetind. Like ved finnes noen av verdens vakreste helleristninger.

For mer informasjon om hotell, overnattingstilbud og aktiviteter, gå inn på www.Tysfjord-turisenter.no.

Øyvind Johansen Maskin AS

traktor

Øyvind Johansen Maskin AS sine hovedvirkeområder er sommer og vintervedlikehold av kommunale og fylkeskommunale veier, allsidig anleggsvirksomhet for kommune, vegvesenet, underentreprenør til hovedentreprenør og private. Vi utfører og tjenester for jord og skogbruk som f.eks. bygging av skogsveier, rundballepressing, grøfting av dyrka mark og transport av grovfor m.m. Vi driver og med salg og service av Panasonic varmepumper,
og har 3 autoriserte ansatte på montasje og service/vedlikehold.

Gå til www.ojmaskin.no for mer informasjon.

Petas-Design

dataskjerm, kontor

Nettsider · Trykksaker · Logoer · Foto

Petas Design tilbyr stilsikker utforming innenfor trykte og digitale medier. Design for profilering og markedsføring som er nøye gjennomtenkt med krav til høy kvalitet. Mangfoldig, målgruppe-orientert og passende. Jeg tilbyr utvikling av konsept samt utforming og realisering av f.eks:
Nettsider · Logoer · Brosjyrer · Reklame · Annonser · Plakater · Skilt · Emballasje · Forretningspapirer · Kataloger · CD-Cover · Interaktive løsninger · Fotografering · Film · Profilartikler · Bøker · m.m.

Gå til www.petas-design.com
for mer informasjon.

Nordlaks

bru vinterlandskap fjord

Nordlaks er et av Norges største havbrukskonsern. Vår hovedvirksomhet er produksjon, foredling og salg av laks og regnbueørret. Vi er et helintegrert selskap som har kontroll på hele verdikjeden, fra stamfisk, rogn, smolt, matfisk og produksjon av ferdige produkter, til distribusjon og salg.

Nordlaks er en bedrift med sterk lokal forankring. Samtidig som vi er opptatt av å bidra i lokalsamfunnet, må vi ha blikket rettet utover. Det aller meste av vår produksjon eksporteres, og vi distribuerer vår laks og ørret over hele verden.

Gå til www.nordlaks.no for mer informasjon.

Tysfjord Begravelsesbyrå

bil

Vårt firma utfører alle tjenester i forbindelse med dødsfall, og er tilgjengelig døgnet rundt på våre telefonnummer 995 02 717/970 61 725.Tysfjord Blomster og Begravelsesbyrå leverer og blomster til de fleste anledninger.Vi er 3 medarbeidere i byrået, og holder til i nye lokaler på Storjord, ca 6 km fra Bognes ferjeleie i Tysfjord Kommune.

Gå til www.tbob.no for mer informasjon.

Storjord Montessoriskole

skilt

Skolen ble åpnet den 20. august 2018. Montessoriforeningen som står bak initiativet har stiftet et eget selskap som driver skolen. Foreningen er skolens eier og bidra til at det blir drevet et skoletilbud av høy pedagogisk standard basert på Maria Montessoris læringsprinsipper. Foreningen skal bidra til at bygda har et godt og stabilt skoletilbud, som gjør at flere vil etablere seg og bosette seg her i vår vakre bygd. Vi samarbeider med det lokale næringsliv, og flere aktører i området har gått inn med kapitalstøtte til dette prosjektet.

Gå til www.storjord-montessori.no for mer informasjon.

Tysfjord Marine Farm AS

fjord og fjell

Tysfjord Marine Farm AS er nylig tildelt 2 akvakulturlisenser for torsk i Tysfjord. Selskapet skal bidra til å sikre råstofftilgang til Taste og North.

Regnskap Nord

skilt

Regnskapsførsel inkl. prosjekt og avdeling – Lønn inkl. ansvar for lovpålagte rapporter -Rådgivning, inkl. omdanning, avvikling mm -Ligning og årsoppgjør – Fakturering og purring – Rapportering med kommentarer – Systemutvikling og programmering

Vi holder til i Fauske sentrum i hvor vi for tiden er ni ansatte. I juni 2015 ble det etablert avdelingskontor på Storjord i Tysfjord med to ansatte. Målsettingen er totalt tolv ansatte for begge avdelingene.

Gå til www.regnskapnord.no for mer informasjon.